Bopæl for 9'er

Alle tal har en energi og det er hvad der også sker med vores husnumre, de har alle en energi, og nogle af de energier er gode for den og ikke så gode for den anden, at bo i. Så det er vigtigt hvilket tal vi bor i, for at få den mest optimale energi omkring os.

Hvis man bor i et højhus, har energien ikke den samme effekt som hvis man bor i en villa, hvor det kun er ens egne energier der er der, hvor der i højhuset er mange forskellige mennesker, der bor der med hver deres energi.

Alle tal skal lægges sammen, for uanset hvor langt tallet er  kan det lægges sammen til et tal, Eks. 27=2+7=9 så bor man i et  9’er hus,

Eks. 246=2+4+6=12=1+2=3, så bor man i et 3’er hus.

1’er huse for en 9’er

1-tallet vil altid være godt for en 9’er, at bo i, og enormt mange 9’ere har en tendens til at søge hen mod 1’er-huse og omvendt. Det er ligesom, de så får sluttet cirklen, de får det hele med. For de fleste mennesker vil det være et godt nummer at bo i. De vil mange gange kunne få meget held ved at bo i et 1’er-hus, og især for en 9’er.

2’er huse for en 9’er

2-tallet kan være en lidt for svag energi for en 9’er, de vil som regel heller ikke føle sig godt tilpas der. Der vil være noget, der er galt hele tiden, og det vil lukke deres succes-energier af. De vil aldrig rigtig få pakket ud, og vil altid se efter andre steder. Det kan være et hus med mange tårer, da 9’eren nemt kan blive deprimeret i et 2’er hus.

3’er huse for en 9’er

3-tallet vil være meget stærkt, men det er deres egen blok af numre, så de vil som regel føle sig godt tilpas her. De kan blive lidt diktatoriske i deres fremtoning, og vil måske blive lidt for ”stærke”. De kan få meget held, men det kan blive lidt koldt, for deres per­fektionisme vil her få frit afløb, og det kan være, de andre i familien ikke kan følge med.

4’er huse for en 9’er

4-tallet vil give dem nogle stærke energier, men det er vigtigt, hvem der ellers er i familien, for er der også en 8’er, vil der være uheld hele tiden. Man kan ikke sætte en Mars energi (9) sam­men med en Saturn (8), og en Uranus (4) energi, det vil give ”krig, vold, revolution”, så det vil aldrig blive godt, det er et nummer, man skal holde sig  fra, når det er bolig, der tales om.

5’er huse for en 9’er

5-tallet kan vi også næsten alle være i, og her vil de rigtigt få lukket op for deres ideer og glæde og have en energi, der kan få dem til at afprøve alt, det vil være et godt hus, især for en 9’er. Deres succes og glæde, vil hurtigt kunne ses, og de vil også have en tendens til at være mere åbne, især når det gælder følelser.

6’er huse for en 9’er

6-tallet vil for det meste være en god energi, men igen hvis man nu har en partner, der er en 6’er, ville jeg nok anbefale at vælge noget andet, for det kan nemt lukke 6’erens energier af. Hvis man ikke har en 6’er som partner, vil det være en god energi at bo i.

7’er huse for en 9’er

7-tallet vil være godt for alle, for det er telefonnummeret til himlen, og det vil give glæde og harmoni i deres stærke og hårde energier. 7-tallet er et lidt svagt tal, så har 9’eren en anden 9’er og  måske en 8’er i huset, kan det godt være lidt for svagt for energien vil bliver overstrålet af de stærke tal og så vil der opstå uro.

8’er huse for en 9’er

8-tallet ville jeg ikke anbefale til en 9’er, så hvis der er andet at vælge mellem, så gør det. Det vil igen være Mars og Saturn energier, der er for stærke, de vil kun give problemer. Så det må være et nej. Et stort et af slagsen, NEJ. Når man taler energier i et hus, vil der være visse ting, der kan fortælle os, om det er det rigtige hus, for vi har alle prøvet at komme ind i huse, hvor vi har følt os godt tilpas, og til andre tider har vi været i huse, hvor vi af en eller anden årsag, har følt os nedslåede, urolige eller lignende. Det er det, man skal prøve at mærke og hu­ske, hvilken fornemmelse havde man, da man trådte ind i huset. For alting på denne jord har en energi, og det har et hus så også.

9’er huse for en 9’er

9-tallet vil være o.k. hvis 9’eren er alene, og ikke har nogen familie, så vil de endda elske at være der, men er der andre skal man tænke sig om, for en 4’er og en 8’er kan ikke være der, de vil give negative urolige energier., Det er også et tal der kan give uro på andre måder, så som vand, ild, el, det skal man altid være opmærksom på i et 9.er hus.