Bopæl for 2'er

Alle tal har en energi og det er hvad der også sker med vores husnumre, de har alle en energi, og nogle af de energier er gode for den og ikke så gode for den anden, at bo i. Så det er vigtigt hvilket tal vi bor i, for at få den mest optimale energi omkring os.

Hvis man bor i et højhus, har energien ikke den samme effekt som hvis man bor i en villa, hvor det kun er ens egne energier der er der, hvor der i højhuset er mange forskellige mennesker, der bor der med hver deres energi.

Alle tal skal lægges sammen, for uanset hvor langt tallet er  kan det lægges sammen til et tal, Eks. 27=2+7=9 så bor man i et  9’er hus,

Eks. 246=2+4+6=12=1+2=3, så bor man i et 3’er hus.

1’er huse for en 2’er

1-tallet vil være et o.k. tal at bo i, men da 1 tallet er et stærkt tal kan det godt blive lidt for stillestående, og 2’eren vil lukke ned for sine kreative evner og energier. Næsten alle kan bo i et l-tal, og få noget ud af den stærke energi, men det er ikke det mest optimale for en 2’er person.

2’er huse for en 2’er

2-tallet kan blive ret sjovt, de vil være mere end kreative, måske aldrig helt falde til, da energierne er for kreative, og lidt for urolige at bo i, for en i forvejen meget kreativ 2’er. Så man kan ikke sige at det er den ideelle bolig for en 2’er.

3’er huse for en 2’er

3-tallet er et ærgerrigt tal, så det er et meget stærkt og kontrollerende tal, og det kan medføre at  2’eren kan komme ud af balance, på den måde, at de bliver  lidt for tænksomme og inde­sluttede. De lukker af for deres kreative energier, og derved lukker de noget af sig selv af, for de er født til at være kreative.

4’er huse for en 2’er

4-tallet er et sjovt tal, for der er meget energi i, og det er foran­derlighedens tal, så her vil 2’eren befinde sig godt. De vil være i gang hele tiden, men husk, kun hvis der ikke bor en 8’er i samme hus, for så vil 4-tallet være skæbnebetonet, og da 2’ere er så følsomme, vil det også ramme dem. De kan blive syge af de dårlige vibrationer der vil fremkomme når der er en 8’er i et 4’er-hus.

5’er huse for en 2’er

5-tallet er et godt tal for næsten alle, men husk at symbolet for 5 er Merkur og kviksølv, så det kan godt give for meget energi, men kunne man tænke sig at bo på Hovedbanegården eller

Rådhuspladsen, så er det, det ideelle sted at bo. Og da 2’erne jo godt kan lide at have mennesker omkring sig, så hvorfor ikke?

6’er huse for en 2’er

6-tallet er et kærlighedstal, der er symboliseret af Venus, så her vil de få alt, kærlighed, glæde, held, gode energier. Da 6-tallet er et lidt ”tungt” tal på den måde, at det er et ”hyggetal” og man som regel altid bliver meget hjemlig, og har svært ved at komme ud, vil det medføre at deres ”flyvske” energier bliver holdt i ro, og derved kan de få fuldført deres kreative ideer.

7’er huse for en 2’er

7-tallet er deres eget ”skyggetal”, man kan aldrig skille 2 og 7. De har en kombination, der gør, at de vil føle sig totalt hjemme, så det er det ideelle sted for 2’eren. 7-tallet er symboliseret af Neptun, og Månen og Neptun har det godt sammen, de er begge meget spirituelle tal, så mange gange når 2’ere flytter ind i 7’er-huse, vil de kunne bruge deres spirituelle evner bedre. De vil åbne mere op for det spirituelle, og fremhæve deres egne, glade energier. Deres udstråling og glæde vil blive optimal.

8’er huse for en 2’er

8-tallet er et skæbnetal, men husk at skæbnen kan være både god og dårlig, og hvis man som 2’er-person flytter til et 8’er-hus, og der ikke er nogen 4-personer i familien, vil det være et stærkt tal, der som regel giver dem held og selvtillid. De vil kunne styre deres kreativitet, så de får noget ud af den, de vil altid fuldføre det, de er i gang med.

9’er huse for en 2’er

9’er-huse er ikke altid det bedste for dem, 9-tallet har Mars som symbol, og det er ikke det bedste for Månens barn, 2’eren. De kan blive deprimerede og nedtrykte, så meget at der kan fremkom­me forskellige sygdomme, da energierne som regel er for tunge og negative i et 9’er hus for en glad 2’er. Hvis det er en etageejendom, vil der være så mange andre energier, at det ikke vil give det samme som i en villa, men står man over for to næsten ens huse og det ene er et 9’er-hus, ville jeg nok fraråde at tage det, for det kunne give problemer og dumme små-uheld, der ikke er nødvendi­ge, især ikke hvis man har haft et valg. Hvis man nu bor i et 9’er-hus og ikke kan eller vil flytte, ja, så kan man bruge forskellige ting til at blødgøre energierne med, så som et navn med en god vibration over tallet, for det vil lukke nogle af de hårde energier ned. Her skal man jo så se på hele familiens energier/tal, for at få den rigtige energi.