Bopæl for 7'er

Alle tal har en energi og det er hvad der også sker med vores husnumre, de har alle en energi, og nogle af de energier er gode for den og ikke så gode for den anden, at bo i. Så det er vigtigt hvilket tal vi bor i, for at få den mest optimale energi omkring os.

Hvis man bor i et højhus, har energien ikke den samme effekt som hvis man bor i en villa, hvor det kun er ens egne energier der er der, hvor der i højhuset er mange forskellige mennesker, der bor der med hver deres energi.

Alle tal skal lægges sammen, for uanset hvor langt tallet er  kan det lægges sammen til et tal, Eks. 27=2+7=9 så bor man i et  9’er hus,

Eks. 246=2+4+6=12=1+2=3, så bor man i et 3’er hus.

1’er huse for en 7’er

1-tallet vil det give noget styrke og selv­tillid, for man vil som regel få fuldført sine ting. Man vil blive mere målrettet af at være i et 1 tal.

2’er huse for en 7’er

2-tallet vil give glæde og romantik, man vil åbne sine gode si­der, det er ens eget skyggetal, så det vil give en held i ens gøremål, samtidig vil det give en god portion af kreativitet på en anden måde, så ideerne vil blive nemmere at udføre.

3’er huse for en 7’er

3-tallet vil igen give selvtillid, for man vil få fuldført sine ting. Men 3tallet er meget modsat af 7’erens energier, så de skal være opmærksomme på ikke at gå i stå med alle deres kreative tanker og ideer, og kun være og bo i et godt stærkt tal.

4’er huse for en 7’er

4-tallet vil give held og lykke, kærligheden vil blomstre her, igen, hvis der ikke lige er en 8’er eller 9’er i familien, for de vil fremkalde nogle negative energier, som kan lukke ned for 7’erens frie og åbne tanker.

5’er huse for en 7’er

5-tallet vil give glæde og kreativitet,  men det kan godt blive for meget kreativitet, det vil være et sted hvor der vil være en vis gennemgang af mennesker, og da 7,eren jo tror godt om alle, vil de nok blive skuffet ind i mellem, for der vil være nogle der vil benytte sig af 7’erens gæstfrihed.

6’er huse for en 7’er

6-tallet, som er Venus energier, vil give kærlighed og glæde. Men her vil man måske stå lidt stille, da både 7’eren og 6’er energien er kærlighed og glæde, og være der for dem alle sammen. Så her er det vigtigt at være opmærksom på hvem der kommer og hvad man får ud af det, for det er ikke godt kun at give, man skal også have noget tilbage, ellers bliver man brugt, og kan blive ked af det når man selv opdager det.

7’er huse for en 7’er

7-tallet 7’er-huse vil være perfekt, undtagen nr.16. det er det eneste tal der ikke bliver regnet sammen, og det kan være lidt skæbnebetonet, men ellers er man i sin egen energi er det godt, bare man er opmærksom på at man opdager livet udenfor. Man vil nok have en vis tendens til at være lidt samler her, og alt hvad man har i sit hus har en energi, så er alle tingene fra steder med måske negative energier, kan det fylde for meget, man skal altid huske at smide ud en gang i mellem ellers er der ikke plads til noget nyt.

8’er huse for en 7’er

8-tallet vil give held og selvtillid. Power energien i 8 tallet vil være godt og konstruktivt for en 7’er, de vil her have både mod og hjerte til at gå efter deres egne ønsker, uanset hvad andre siger.

9’er huse for en 7’er

9-tallet er så det eneste tal, hvor man kan sige at hvis der er et andet tal at vælge mellem, ville 9 nok ikke være det bedste, det kan være lidt for stærkt, det er en Mars energi, som vil have tendens til at lukke nogle spirituelle energier inde. Mange 7’ere vil blive melankolske og deprimerede i denne energi, deres tankegang, med sjove anderledes, skøre tanker, vil stoppe.