Bopæl for 4'er

Alle tal har en energi og det er hvad der også sker med vores husnumre, de har alle en energi, og nogle af de energier er gode for den og ikke så gode for den anden, at bo i. Så det er vigtigt hvilket tal vi bor i, for at få den mest optimale energi omkring os.

Hvis man bor i et højhus, har energien ikke den samme effekt som hvis man bor i en villa, hvor det kun er ens egne energier der er der, hvor der i højhuset er mange forskellige mennesker, der bor der med hver deres energi.

Alle tal skal lægges sammen, for uanset hvor langt tallet er  kan det lægges sammen til et tal, Eks. 27=2+7=9 så bor man i et  9’er hus,

Eks. 246=2+4+6=12=1+2=3, så bor man i et 3’er hus.

1’er huse for en 4’er

1-tallet ville være perfekt at bo i, for det er 4’erens eget skyggetal og de fleste kan bo i et l-tal. Det vil for det meste give 4’eren succes i deres forehavende. De vil elske at være i energien, og de vil være stolte af deres hjem og viser det gerne frem.

2’er huse for en 4’er

2-tallet kan være o.k., man skal bare huske, at det kan være som at bo på hovedbanegården, det er et meget kreativt tal og kan forstærke 4’erens egne kreative, ideerige energier, men meget sjovt, for der vil ske noget hele tiden.

3’er huse for en 4’er

3-tallet er et godt tal at være i, energimæssigt for 4’eren, men det kan blive lidt koldt og hårdt, for det er jo nummeret for perfektio­nisme, og så skal det hele være så perfekt at det kan være svært at holde ud, men der vil være noget at vise frem, for det vil være et perfekt hjem de vil lave i et 3’er hus.

4’er huse for en 4’er

4-tallet er deres egen energi, og da 4’erne er skæbnens børn skal man helst ikke fremelske 4’er energien, de vil meget nemt blive deprimeret, og lukke ned for følelserne, hvis de har bygget rede i et 4’er hus, og selvom man siger at man har det godt i sin egen energi, er der undtagelser og her er en af dem.

5’er huse for en 4’er

5-tallet er et tal, der er symboliseret af Merkur, som er kommuni­kations planeten, så her vil de som regel befinde sig godt. Samtidig er 5-tallet et pengetal, og det er o.k. for en 4’er at have nok af dem, for så er der mere at give ud af, og der er mange drømme, der kan blive opfyldt. Det er lige meget, hvad vi gør eller skal i denne ver­den, så koster det!

6’er huse for en 4’er

6-tallet er næsten perfekt, for det er en Venus-energi, som er en kær­lighedsenergi, og det vil give 4’eren ro og glæde. Det vil være et perfekt sted for en 4’er, for her vil de både få kærlighed og få fuldført alle deres sjove ideer.

7’er huse for en 4’er

7-tallet kan vi alle være i, det er ”telefonnummeret” til himlen, så her vil de befinde sig godt, og det kan give dem succes og en masse glæde og kærlighed, og samtidig vil de få åbnet og brugt deres spi­rituelle energier bedre. Deres lidt aparte tankegang vil også blive brugt rigtigt i denne energi.

8’er huse for en 4’er

8-tallet: NEJ, NEJ, NEJ, ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG, hvis der er noget andet at vælge imellem.

9’er huse for en 4’er

9-tallet, pas på, det er ikke det bedste, alt efter hvem, der er i fami­lien af andre tal.

Hvis man er i et højhus, har det ikke den samme store virkning, som hvis man er i en villa. Er man nu alligevel i et 8’er- eller 4’er-hus, vil jeg råde til at lave et navneskilt op over nummeret. Det kan tage nogle af de dårlige energier. Her skal man så vælge et navn med en talværdi som giver succes. Allerbedst spørg en numerolog. Alle ting i denne verden har en energi, og selvfølgelig har vores huse det også, og vi ved alle, at vi kan komme ind i huse, hvor man med det samme føler sig trykket på en eller anden måde, så hvis man alligevel skal flytte, hvorfor så ikke vælge et hus med den rig­tige energi, det har så stor virkning på vores liv, tænk hvor mange timer vi tilbringer i vores hjem, og sover i energien, så den skal være god for os.