Bopæl for 8'er

Alle tal har en energi og det er hvad der også sker med vores husnumre, de har alle en energi, og nogle af de energier er gode for den og ikke så gode for den anden, at bo i. Så det er vigtigt hvilket tal vi bor i, for at få den mest optimale energi omkring os.

Hvis man bor i et højhus, har energien ikke den samme effekt som hvis man bor i en villa, hvor det kun er ens egne energier der er der, hvor der i højhuset er mange forskellige mennesker, der bor der med hver deres energi.

Alle tal skal lægges sammen, for uanset hvor langt tallet er  kan det lægges sammen til et tal, Eks. 27=2+7=9 så bor man i et  9’er hus,

Eks. 246=2+4+6=12=1+2=3, så bor man i et 3’er hus.

1’er huse for en 8’er

1-tallet vil være et godt tal at bo i, for en 1’er energi vil altid give 8’eren held. Men det kan godt blive lidt koldt og perfekt, og det er ikke hvad 8’eren normalt har det godt med, der må gerne samles lidt sjove ting ind i mellem.

2’er huse for en 8’er

2-tallet vil måske være lidt svagt, men det vil give 8’eren kreativitet, og samtidig vil et 2’er-hus være et hus med mange mennesker, så 8’eren kan godt få glæde af et 2’er-hus. De skal passe på at det hele ikke går op i fest og farver så de ikke når deres mål her i livet.

3’er huse for en 8’er

3-tallet kan 8’eren meget godt bo i. Det vil gavne deres energier, på den måde at de vil få fuldført alle deres ideer og som regel med en stor portion held. Men og der er et men, for de næsten arbejde på et eller andet, altid, så de skal have en stor portion af disciplin med dem selv, at de også slapper af og nyder livet.

4’er huse for en 8’er

4-tallet og alt der kan lægges sammen til 4, tal og bogstaver,  vil være dårligt, det vil fremelske alle mulige mærkelige dårligdomme, uheld, små-uheld, hele tiden uro, ånder, ja, jeg kan blive ved med alt det der kan ske i et 4’er-hus hvis der bor en 8’er. Det vil ikke være godt at bo i et 4’er-hus som 8’er. Aldrig!

5’er huse for en 8’er

5-tallet vil alle kunne bo i, og det er også godt for 8’eren, som vil være åben og nysgerrig efter hvad livet kan byde på i et 5’er hus.

6’er huse for en 8’er

6-tallet vil også være godt, men kan blive lidt stillestående. De kan nemt gå i stå i et 6’er hus, det vil holde dem inden døre, de vil hygge og pusle om dem der er i huset, så hvis man ikke har noget man skal ud efter, skal man passe på at det hele ikke går op i hygge, madlavning, og være der for dem alle sammen.

7’er huse for en 8’er

7-tallet er ideelt, for her vil de altid åbne deres spirituelle evner, de vil elske at være i den energi, og da de fleste 8’ere er gamle sjæle har de så meget med i sjælen at det ville være godt for dem at få åbnet for det og brugt det.

8’er huse for en 8’er

8-tallet ville jeg nok sige nej til, for hvis man forstærker 8-tallet, kan det være skæbnebetonet, og hvilke tal er de andre i familien født under? Det vil under normale omstændigheder være det optimale at bo i sit eget tal, men her ville det nok være bedre at finde et andet tal. Som Business adresse vil det være super godt, men at bo og sove i den energi, vil man lukke meget af for sine følelser og blive lidt indadvendt, og derved blive lidt ensom.

9’er huse for en 8’er

9-tallet kan være et underligt hus at bo i for en 8’er-person, for 9-tallet står for Mars, og 8-tallet står for Saturn, og det er to ener­gier, man ikke blander sammen, kun hvis det er en 8’er og en 9’er, som personer, for her er det godt. Men at bo i et 9’er-hus, vil ikke være godt. Mange 8’ere kan fremkalde ånder fra den anden side, når de bor i et 9’er-hus, så der kan blive meget uro i huset.

Hvis man er i et hus med nogle dårlige energier, kan det give forskellige udslag. Vi kender alle det at komme ind i et hus, hvor man befinder sig godt med det samme, eller et hus hvor man bliver urolig, eller et hus hvor man er glad når man ankommer, og efter ganske kort tid bliver deprimeret. Der vil altid være nogle energier, der er gode, og nogle der er dårlige, så hvorfor ikke.