Bopæl for 1'er

Alle tal har en energi og det er hvad der også sker med vores husnumre, de har alle en energi, og nogle af de energier er gode for den og ikke så gode for den anden, at bo i. Så det er vigtigt hvilket tal vi bor i, for at få den mest optimale energi omkring os.

Hvis man bor i et højhus, har energien ikke den samme effekt som hvis man bor i en villa, hvor det kun er ens egne energier der er der, hvor der i højhuset er mange forskellige mennesker, der bor der med hver deres energi.

Alle tal skal lægges sammen, for uanset hvor langt tallet er  kan det lægges sammen til et tal, Eks. 27=2+7=9 så bor man i et  9’er hus,

Eks. 246=2+4+6=12=1+2=3, så bor man i et 3’er hus.

1 ’er huse for en 1 ’er

1-tallet vil være et ideelt sted at bo i, for 1’eren, de vil elske energien i huset, det er deres egen energi, som siger held, og succes, og at de er de bedste til alt i denne verden, og det er lidt sådan de vil føle sig i et 1’er hus. Men da en 1’er sjældent er alene skal man også se på de andre tal der bor der.

2’er huse for en 1’er

2-tallet kan mange gange give lidt forvirring; det kan måske føles som at bo på hovedbane­gården, for der vil sikkert være mange mennesker, der kommer og går hele tiden, og de har ikke altid meldt deres ankomst. De kom lige forbi, og det er måske for meget for den lidt perfektionistiske l’er. Det kan også blive et hus, hvor man ikke rigtig får pakket ud, man kommer aldrig helt rigtigt i orden.

3’er huse for en 1’er

3-tallet vil være en god energi og meget positiv energi, at bo i for en 1’er, det vil som regel give en masse held til 1’ereren, at være i de energier, så 1’erne vil næste altid have det godt i et 3’er hus.

4’er huse for en 1’er

person kan være både godt og dårligt. 1 og 4 er skyggetal af hinanden, så for en 1’er at bo i sit eget skyggetal, vil være optimalt, alt efter hvilke andre personer, der er i huset. Har man for mange små uheld i et 4’er-hus, er vigtigt at se på hvem der også bor i huset. Bor der også en 8’er vil det give noget uro, for en 8’er kan ikke bo i et 4’er-hus, og den negative energi der vil fremkomme af at man har sat 4+8 sammen vil smitte af på alle der bor i huset.

5’er huse for en 1’er

person i et 5’er-hus, vil der helt sikkert, ikke være nogen problemer, for det er et pengetal, og mange gange kan man næsten se, at det er et 5’er-hus, for der er som regel råd til at holde både hus og have, for slet ikke at tale om bilerne i garagen! Gode fester og mange gæster der vil nyde godt af denne energi. Mange 1’er personer får en masse held af at bo i et 5’er hus.

6’er huse for en 1’er

6-tallet kan godt være et lidt ”sat” tal, på den måde at det giver hygge, kærlighed, glæde, og det kan godt holde 1’eren lidt for me­get hjemme, fordi der er så dejligt, hyggeligt, roligt, hjemligt. Det bliver lidt min borg og den skal jeg være i og forsvare hele tiden.  Så kan han/hun godt lukke lidt af, fordi han/hun aldrig kommer ud til andre og altid vil have det hele der hjemme.

7’er huse for en 1’er

7-tallet vil gøre at 1’eren vil hvile i sig selv, og få en masse spirituel hjælp og glæde, og det er næsten det samme for alle der bor i 7’er-huse. Det er et sted med glæde og ro, men også fredsommelighed, så roen gør at man kan få færdiggjort sine projekter. Man skal huske at 16 aldrig bliver lagt sammen, det er et specielt skæbnetal, og et af de få tal der aldrig bliver lagt sammen, det er et skæbnebetonet tal at bo i, alle andre tal der giver 7 sammenlagt er o.k.

8’er huse for en 1’er

8-tallet er et ok tal at bo i for en 1’er, men så skal  man skal være virkelig opmærk­som på hvilke familiemedlemmer der også er i huset, det er meget vigtigt i et 8’er-hus. Er en af familie medlemmerne en 4’er-person, vil det ikke være et ideelt sted at bo, for 4 og 8 er begge skæbnetal, og man siger altid, at en 4’er aldrig skal bo i 8, og en 8’er skal aldrig bo i 4.  Så her vil rådet være at flytte til et bedre tal. Er der en 9’er-person i familien, kan han/hun godt blive lidt in­desluttet af 8-tallet, fordi de begge er stærke tal, og når der er for megen kraft tilstede, vil det næste altid lukke energierne ned, samtidig med at der kan fremkaldes energier fra den anden side, der vil blive en masse uro, og det bliver børn gerne bange af, og det kan følge dem hele livet.

9’er huse for en 1’er

9-tallet vil som regel være et hus de vil befinde sig godt i, men hvis der er en 8’er-person i familien, kan det være lidt skæbne­svangert, fordi 8’ere vil have tendens til at trække energier fra den anden side, altså der vil blive en masse uro i huset. De fleste familier har mere end et medlem, så det er den samlede husstand man skal se på. Hvis der er nogle vibrationer, man ikke bryder sig om, eller er der altid sygdom, ja, så ville man nok sige, prøv at finde noget andet at bo i, for det bliver ikke bedre. 9’er huse kan også have noget galt med el og vand, som skal tjekkes hele tiden, så vær opmærksom på vandhaner der løber, dårlige ledninger, eller andre ting der ikke fungerer perfekt, få det rettet med det samme.