Bopæl for 3'er

Alle tal har en energi og det er hvad der også sker med vores husnumre, de har alle en energi, og nogle af de energier er gode for den og ikke så gode for den anden, at bo i. Så det er vigtigt hvilket tal vi bor i, for at få den mest optimale energi omkring os.

Hvis man bor i et højhus, har energien ikke den samme effekt som hvis man bor i en villa, hvor det kun er ens egne energier der er der, hvor der i højhuset er mange forskellige mennesker, der bor der med hver deres energi.

Alle tal skal lægges sammen, for uanset hvor langt tallet er  kan det lægges sammen til et tal, Eks. 27=2+7=9 så bor man i et  9’er hus,

Eks. 246=2+4+6=12=1+2=3, så bor man i et 3’er hus.

1’er huse for en 3’er

1-tallet er også et succes tal, så her vil 3’eren befinde sig særdeles godt, energien vil være perfekt for en 3’er, for 1’er energien vil nemlig ophøje deres egne succes energier.

2’er huse for en 3’er

2-tallet kan måske være lidt for svagt, for det er et kreativt tal, og når man bor i et 2-tal, kan det også trække mange mennesker til, d.v.s. at man bare kommer forbi uden at melde sin ankomst, og det er ikke lige 3’erens stil, men en god lærdom for dem, at åbne op til andre, uden først at have sendt fine invitationer ud!

3’er huse for en 3’er

3-tallet er deres eget tal, og her vil de sikkert befinde sig godt, men skal være lidt opmærksomme på ikke at lukke af og stå stille, mange gange når der ikke er noget at arbejde med, en anden energi, kan man godt blive lidt stillestående.

4’er huse for en 3’er

4-tallet er et supertal at bo i, hvis der ikke er nogle 8’ere i familien, for så kan det næsten blive en katastrofe at bo i et 4’er hus, for 8 kan aldrig bo i et 4’er hus, for så vil den lidt negative energi smitte af på hele familien. Men er der er ingen 8’ere i familien så vil et 4’er hus være et perfekt sted for en 3’er at bo.

5’er huse for en 3’er

5-tallet kan vi alle bo i, det er et ”pengetal”, så her vil 3’eren be­finde sig godt. Det giver en god energi, også for kommunikation med andre  mennesker.

6’er huse for en 3’er

6-tallet er inde i blokken af egne energier for 3’eren, 3-6-9, men det kan blive for svagt alligevel, det er Venusenergier, og de har tendens til at trække ned på den måde, at man bare er der hjemme altid, fordi det er så hyggeligt, godt og trygt. Har man så også en anden 6’er i familien, kan det være for meget, alle skal ud en gang imellem og se andre mennesker. Så selvom det er inden for blokken af numre der passer perfekt til en 3’er, kan det godt være for stillestående.

7’er huse for en 3’er

7-tallet er det man kalder for telefonnummeret til himlen, så her vil man altid få lukket op for noget af sin spirituelle energi, så det vil være et godt nummer at bygge rede i, for er man født med succesenergier og så samtidig kan få hjælp oppefra, hvad kan så stoppe en, INTET!

8’er huse for en 3’er

8-tallet vil være et godt tal at bo i for en 3’er-person, her vil der være ”power” på, og man siger at 3 og 8 giver held pengemæssigt, og det vil 3’eren elske. Det vil gså være en en energi der gør at 3’eren måske vil have modet til at afprøve forskellige ting som ellers ville være gemt af vejen, det er et tal der giver selvtillid og held at være i for en 3’er.

9’er huse for en 3’er

9-tallet er et hårdt tal at bo i for en 3’er, selvom det er i deres egen blok af numre, så her vil jeg anbefale at finde noget andet. Men­neskeligt er det perfekt, men at bo i det vil give nogle andre, hårde energier, og mange gange lukker det af for succes-energierne, og det er der jo ingen 3’ere der syntes er sjovt, og hvis der ydermere var en 9’er i familien, ville det være at fremhæve Mars energien som kan være meget hård, Mars er krigsplaneten. Den vil så give energier, som gør at man ville have svært ved at kommunikere, der ville være lidt uvenskab hele tiden. Det ville også være dårligt, hvis der var en 8’er-person, for de har tendens til at fremkalde ”ånder” eller blive syge og nedtrykte hele tiden, hvis de bor i et 9’er-hus. Hvis man nu alligevel bor i et 9’er-hus og har nogle af disse ting omkring sig, så brug et navneskilt med en anden energi, det kan afhjælpe det, lidt. Samtidig vil mange 9’er-huse have en eller ting med vand, ild, og elektricitet, som ikke altid fungerer som det skal. En 3’er har det godt med at alt er perfekt så man ikke skal af med penge hele tiden. Hvis der bliver for megen uro og irritation, ja så er det jo bare om at komme videre, flyt!